Blog

Distant Energy healing

Dear Friends, Clients and all beings, we would like to introduce you to a new concept, energy work or healing in absence without your physical

Events

The Rise of a Phoenix Road to Success (27.10)

Арс Луцида со гордост ви претставува: Институтот за Енергетска работа, Клаудија Дикман со задоволство ве поканува особено ВАС на еден многу посебен разговор со Елена

Events

Тајните на манифестацијата (31.10 – 01.11)

Арс Луцида на сите вас, со задоволство ви ја претставува работилницата „Како да манифестирате се што ќе посакате?“ Користете ја силата на креација и трансформирајте