Advanced energy work Masterclass

Advanced energy work Masterclass

На овој Masterclass ќе научите како да користите обоена прана за побрзи и поефикасни резултати. Обоената прана има пофокусиран ефект на енергетското поле и на чакрите.

Во Advanced Energy Work Masterclas ќе се здобиете со следните вештини:

 • Користење на обоена прана: ќе научите како да ја употребите правилната пропорција на бои, соодветни комбинации и интензитет на бојата на обоената прана.
 • Напредно скенирање: ќе научите како побрзо и поефективно да протолкувате и да оцените каков и колкав дисбаланс постои на енергетските полиња.
 • Моќни специјализирани техники: брзо санирање на рани, регенерација на клетки, чистење на внатрешните органи, чистење на крвта и останати техники за да го зајакнете имуниот систем на клиентот.
 • Методи со високо ниво на влијание за подобрување на вродената способност на телото за исцелување.
 • Ќе научите техники за работа со посериозни здравствени состојби .
 • Кундалини синдром (состојба кога аурата е прекумерно енергизирана за време на медитација или други енергетски техники за развој) и други тешки заболувања.
 • Инструктивно исцелување: Ќе научите како да помогнете да се забрза исцелувањето со тоа што ќе влијаете и ќе ја репрограмирате свеста на заболените клетки и органи.

И уште многу повеќе…

 

Важни ниформации:

Предуслов за да го посетувате Advanced Energy Work Masterclas е завршен Basic Energy Work Masterclas.

Достапни термини за дводневниот курс:

 • 09-10.01.2021
 • 17-18.07.2021
 • 13-14.11.2021

Се одржува за викенти сабота и недела  од 10 часот до 18 часот и двата дена со кратки паузи.

Местото го резервирате со уплата, НАЈДОЦНА 5 дена пред почеток на курсот.

Опционо можете да го следите и онлајн

Мастер предавач: Елена Антоновска

https://www.arslucida.mk/mk/elena-antonovska/

Kурсот ќе се спорведува согласно новите протоколи кои произлегуваат од „Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот“

Протоколот е достапен тука: https://vlada.mk/sites/default/files/dokumenti/covid/protokol_za_organizacija_na_rabotni_sostanoci_obuki_kursevi_i_seminari.pdf

Поради овие мерки бројот на места ќе биде ограничен за наша и ваша безбедност.

  Претходен напис
  Самодоверба
  Следен напис
  Basics of energy work Masterclass