Направи Сам со doTERRA – алтернативно решение за алергиите

Направи Сам со doTERRA – алтернативно решение за алергиите

-На 16.04.2019 ќе се одржи-

Направи сам: Бленд за алергии со 100% чисти терапевтски есенцијални масла од doTERRA

Без разлика дали вашите алергии се алергии на полен, сензитивност на храна или токсини од околината, овој бленд може да ви помогне.

Мешавината од есенцијални масла вообичаено се користи да ја смири реакцијата од хистаминот и воспалението кое се случува за време на изложувањето на алергени, како што е поленот.

Направи го со нас овој бленд и имај го при рака за секој случај!

Алергија е широк поим, што значи дека не постои само еден третман за да одговара на сите. Но многумина тврдат дека есенцијалните масла како: лавандата (го смирува системот), пеперминтот (ги отвора синусите)
и лимонот (го детоксифицира телото) се прототип за алтернативен лек против алергија. Со мешање на овие есенцијални масла и нивна апликација ќе добиеме инстатно олеснување.

Оваа комбинација од есенцијални масла може да стане вашето омилено решение во времето кога природата се буди и цвета.

Примерокот кој што ќе го направиме останува за вас 💚💧

Партиципација 300ден.

*Местата се ограничени
Со радост ве очекуваме!

Закажете го своeто присуство преку формата долу или на телефон 075 25 27 24 (Елена).