Индивидуални сесии – Читање и балансирање на АУРА (08-10.03.2019)

03Апр

Скаларни бранови Ниво 1 – Сертифициран семинар (9-10 март/10ч-14ч)

03Апр

Како реагираме во стресна ситуација? Како да се ослободиме од последиците од изложеност на стрес?

27Мар

Mindfulness работилница за деца (сабота 23.02.2019 и недела 24.02.2019)

27Мар

Pranic Healing, Ниво 1 – Сертифициран курс (2  Март – 3 Март / 10-18ч)

27Мар

Реики Курс – ниво 2 (05.03.2019 од 10 – 17 часот)

02Ное

Access Bars – курс (16.02.2019 од 14-20 часот)

02Ное

Љубовна медитација во Арс Луцида (14.02.2019 во 19 часот до 20 часот )

02Ное

Модерниот живот, стресот и здравјето-втор дел

02Апр

Модерниот живот, стресот и здравјето – Прв дел

02Апр