Бесплатни Онлајн групни медитации

Бесплатни Онлајн групни медитации

Овој циклус на медитации е наменет за сите кои сакаат да:


• применуваат дневна духовна хигиена
• се поврзат со сопството
• се ослободат од стресот и анксиозноста
• ја зголемат виталната енергија
• ја прочистат својата енергија
• го стимулираат целиот енергетски систем
• да го зајакнат имунитетот или
• едноставно да се осеќаат полни со живот.


Медитациите ќе се одвиваат секој четврток и ќе опфаќаат по една од погоре наведените теми.
#СекојМожеДаМедитира и да изгради цврста основа за понатамошно здравје и изобилство.


Со помош на овие медитации и нивната редовна практика ќе можеме лесно да се справиме со животните предизвици, и да си обезбедиме постојан духовен развој во време на самоизлолација и пандемија.
If you can’t go outside, go inside.

Ве очекуваме со љубов и радост.


Медитациите ги води: Елена Антоновска

Дознај повеќе за Елена и Арс Луцида:

https://www.arslucida.mk/mk/za/