Модерниот живот, стресот и здравјето

02Апр

Мисли и емоции – што е тоа?

02Апр

ЛЕКУВАЊЕТО СО ПРАНА ПАТ ДО УМЕРЕН, ИСПОЛНЕТ И СРЕЌЕН ЖИВОТ

02Апр

ЛЕКУВАЊЕТО СО ПРАНА И МОЛИТВАТА „ОЧЕ НАШ“

02Апр

Коучингот како алатка за постигнување на успех (Erikson coaching – Solution focused coaching)-3 дел

02Апр

Коучингот како алатка за постигнување на успех (Erikson coaching – Solution focused coaching)-2 дел

02Апр

Коучингот како алатка за постигнување на успех (Erikson coaching – Solution focused coaching)-1 дел

02Апр

Контролирајте ги вашите емоции на работа

02Апр

Како до работата од вашите соништа?

02Апр

Како да се справите со емоциите на работното место

02Апр

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!