Настани

2-4 јуни „МЕСТЕЊЕ ЖЕЛУДНИК“ – ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕТМАНИ со терапевт Драган Анѓелковиќ, првиот и единствен лиценциран доктор по остеопатија.

ОСТЕОПАТИЈА e модерна интегративна медицина Холистички пристап кон пациентот и неговите здравствени состојби Остеопатската метода е единствената медицинска метода за третирање на желудникот која е препозната

Настани

2-4 јуни ОСТЕОПАТСКИ ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕТМАНИ со терапевт Драган Анѓелковиќ, првиот и единствен лиценциран доктор по остеопатија.

ОСТЕОПАТИЈА – модерна интегративна медицина Холистички пристап кон пациентот и неговите здравствени состојби Што вклучува: Третмани за „местење“ зглобови: карлица, колк, колено, глужд, лумбален, торакален

Настани

Обука: ЕМОЦИОНАЛНИ РАНИ ОД ДЕТСТВОТО – Ослободете се од туѓиот живот и психо-маскатa, 3 јуни

Што вклучува оваа обука: Основни принципи Маски Стравови Основни физички карактеристики – Говорот на телото на „прв поглед“ живеење „туѓ“ живот и влијанието на родителите

Настани

Обука за регресотерапевти

Што ако можете да ги откриете корените на предизвиците во животот кој го водите или да откриете возбудливи можности кои ќе му дадат на животот