Проблеми и конфликти  (Работилница) – (21.22-03)

02Мај

Надмудри се себе си – циклус работилници (26.03)

02Мај

Бачови цветни есенции

07Мар

Балансирање на енергија – индивидуални сесии

05Мар

Нехипнотичка Регресија – Индивидуални сесии

05Мар

Свесното дишење – групни или индивидуални сесии

04Мар

Био-резонантна дијагностика и терапија

04Мар

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!