ИЗБЕРЕТЕ ЗДРАВ
НАЧИН НА ЖИВОТ

dōTERRA е многу повеќе од „дарот на земјата“.
dōTERRA е симбол на квалитетот, здравјето и иднината.

Иако есенцијалните масла се чини дека се нов тренд, употребата на овие растителни екстракти датира уште од древните цивилизации низ целиот свет. Денес, постојат многу истражувања кои го потврдуваат нивното позитивно влијание врз физичкото и менталното здравје.

Имаат широк спектар на употреба, од олеснување на главоболките и кожните состојби до намалување на чувството на исцрпеност или вознемиреност, есенцијалните масла го подобруваат квалитетот на животот на природен начин. Секој дом треба да ги има и користи.

Ако сакате да ги знаете придобивките од dōTERRA есенцијални масла и
начините на кои можете да
ги користите – вие сте на вистинското место

Дали сте заинтересирани за dōTERRA етерични масла?
Започнете го вашето патување во ароматерапија со најчистите
етерични масла на пазарот само со еден клик.

Запознај ги dōTERRA производите

За да им понудиме на сите најдобро лично образование и искуство за етерични масла ширум светот, dōTERRA ја користи моќта на луѓето. Овој пристап им овозможува на дистрибутерите да работат со клиентите, што им овозможува на луѓето да научат и да искусат есенцијални масла од некои кои ги знаат и им веруваат. 

Оваа улогата на посредник помеѓу производите на dōTERRA и клиентите ја играат Wellness Advocates. Над три милиони Wellness Advocates сега користат и продаваат производи на dōTERRA ширум светот, а ние сме еден од нив.

Доколку сте подготвени да го започнете вашето патување по ароматерапија со најчистите есенцијални масла на пазарот и сакате да станете