Awakening the illuminated Heart®

„Љубовта има сила која долго беше заборавена. Толку моќна, што е создател на Универзумот во кој живееме и движиме“

Токму твоето срце ги содржи оригиналните инструкции на животот, и кога срцето ќе ја превземе контролата на нашиот живот, тој ќе ни возврати со радост и моќ.

Преку техниката Awakening the Illuminated Heart® или ATIH® имате шанса да ги продлабочите патиштата кои водат до будење на вашата вистинската природа, вашето вистинско битие.

Со практикување на оваа техника, ќе ги имате сите алатки потребни за да го отпочнете процесот на возвишување.

Тоа што ќе ви го овозможи ATIH® техниката е следно:

  • Како да ги надминете ограничувачките убедувања и да постигнете повисок степен на свесност;
  • Како да пристапите кон вечната мудрост на своето срце и да ја употребите, наместо тоа што вашиот рационален ум прави да верувате;
  • Сеќавање и активирање на светлосното тело;
  • Како да ја вратите сопствената моќ и да го активирате Божественото Јас;
  • Ќе ја доживеете неверојатна сила на простувањето од своето срце;
  • Замена на стравот со љубов.

Сетете се на својата Меркаба, доведете ја до нејзиниот максимален потенцијал. Ќе почнете да разбирате колку всушност сте моќни и за што сѐ сте способни. Сетете сѐ... Бидете подготвени за промените кои следат.