Биорезонантна дијагностика и терапија

Здравје преку фреквенции

Во време кога физичкото здравје трпи бескрајни удари и кога самиот процес на откривање и лекување на болестите е долготраен и болен, науката открива методи и начини да ги олесни и забрза овие процеси преку поврзување на природното функционирање на телото/системот и научните методи на испитување и истражување.

Еден од резултатите на овој научен напредок е и Метатрон Нелинеарниот систем за дијагностика и терапија, познат и под името Биорезонантна дијагностика, Квантна анализа, итн. Тој многу прецизно и сосема безбедно ги лоцира состојбите во човечкиот систем, наоѓајќи ја основната причина за истите.

Ова е возможно поради тоа што Метатрон ја врши анализата преку промените во резонанцата на телесното ткиво. Секој објект, вклучувајќи ги и органите и ткивата, вибрира со своја, специфична фреквенција или осцилација која е различна од фреквенцијата на останатите објекти. Со Метатрон се детектира (не)совпаѓањето на фреквенциите на секој дел од човечкото тело, орган, ткиво, ќелија, ДНК или хемиски елементи. Тој автоматски ги детектира и локализира промените на ќелиско ниво до генетско ниво и ги корегира дисбалансите.

Што сѐ можете да откриете со проверка на вашата здравствена состојба со користење на Метатрон:

 • На што сте алергични или чувствителни?
 • Која храна е добра за вас?
 • Во каква состојба се вашите телесни системи, органи, ткива, ќелии и ДНК поединечно или целото ваше тело?
 • Статусот на вашиот имунитет.
 • Како на вашиот систем влијаат бактерии, паразити, габички или вируси?
 • Дали имате недостаток од некакви хранливи состојки?
 • Дали земате правилни суплементи?
 • Дали имате некакво воспаление во телото?
 • Зошто енергијата ви е толку ниска?
 • Зошто имате тешкотија да ја одржите тежината?
 • Зошто сте изморени?
 • Како вашиот начин на живот влијае на вашето здравје?
 • Кои се вашите генетски/кармички предиспозиции?
 • Дали имате тешки метали во телото?
 • Дали ви требаат антиоксиданси?
 • Дали вашите органи оптимално функционираат?

Бенефити од употребата на Метатрон НЛС во дијагностика и терапија?

 • Безбеден
 • Не предизвикува болка, нема несакани дејства, нуспојави, радикални реакции, нема комплицирани зафати и било каква виолација на телото.

 • Брз
 • За само еден час можете да добиете комплетна дијагностика на вашата здравствена состојба и терапија.

 • Ефективен
 • Дава одлични резултати во подобрување на здравствената состојба за многу кратко време.

 • Прецизен
 • Точноста во одредување на здравствената состојба достигнува 80%, во споредба со останатите методи.

 • Природен
 • Во дијагностиката и третирањето со Метатрон се употребува само природната фреквенција на телото и не се вклучени синтетички средства, лекови, инекции, оперативни зафати и сл.

 • Безболен
 • Метатрон емитира и прима фреквенции од телото со поставување на слушалки со специјален сензор на ушите, кои не предизвикуваат болка или било каква непријатност.

 • Неинвазивен
 • Во работата со Метатрон нема комплицирани зафати и било каква инвазивност на телото.

 • Значително намалени трошоци
 • Она што можете да го постигнете со Метатрон ве чини многу помалку време и пари отколку било кој друг начин на дијагностика и терапија.


  Искуството со Метатрон може да ви го промени животот и природно да ве доведе до состојба на совршено здравје и среќен, безгрижен живот.