Theta Healing бенефити

„Кога телото е болно, душата страда.“

Научниците имаат откриеноо дека потсвеста е моќна сила, која е одговорна за 90% од нашите акции.

Сменете ја спиралата на својот живот - Живот во слобода

На ниво на квантната физика, тета феквенцијата прави со употребата на оваа техника да се постигнат длабоки подобрувања во различни аспекти од животот.

Дали сакате да живеете свој живот, со своето семејство и со вашата сродна душа во хармонија?

Сѐ што се очекува од вас е да бидете отворени кон техниката доколку претходно не сте имале искуство со неа. Веќе постојат безбројни позитини искуства во преку 30 земји. Поради тоа таа оваа техника е раширена на целата земјина топка. Самото ова е доволно да се избришат сите преостанати сомневања.

Како и секој неуропатски третман, не постои гаранција за излекување. Сепак, бројни клиенти досега имаат бенефити од оваа метода.

 • Ослободете се од стари спогодби, завети, заклетви, кармички врски
 • Бришење на програмите на умот
 • Чистење од туѓи енергии
 • Опоравување од изгубените делови на душата
 • Чистење на својата аура
 • Лечење на фатални мемории
 • Балансирање на душевна болка

Ослободете се себеси од сите ваши зависности

Дали сте знаеле дека не можете да се ослободите, доколку сте зависни од нешто или од некого специфично?

Постојат многу типови на зависност, како алкохол, никотин или дрога, но исто така и останати зависности за кои можеби во прво време не сте свесни:

 • Конкретни чувства
 • Успех
 • Работа
 • Пари
 • Конфликти
 • Потреба да се биде пофалуван
 • Спортување
 • Facebook
 • Итн.

  Целта е… само - остварување!!! Физичките симптоми кои тука се појавуваат после одреден период се спиритуални или физиолошки напрегања и нелагодност.