Вашето прво Human Design читање

„Бидете свои. Сакајте се себеси. Вие сте важни.“

Замислете за момент колку  бил поинаков вашиот живот за вас и за вашето семејство доколку имале „Упатството за користење“ да ве води уште од вашето раѓање? Нешто што ве охрабруваа од мали нозе како да постапувате, да што знаеше што е правилно и не правилно за вас?

Human Design е токму тоа. Познат е како „Наука за диференцијација“ и работи како ваш прирачник за употреба во овој живот, мапа на вашата уникатност и личен водич за успех. Ни покажува дека секој од нас има уникатен дизајн и специфична цел што треба да ги исполниме додека сме на земјата, како сме генетски дизајнирани да соработуваме со светот и како функционира нашиот систем за внатрешно водство.

Доколку не сте запознаени со принципот на Human Design, првиот чекор е да направите основно, базично читање. Ова е вашата иницијација за живеење на вашиот дизајн и нуди длабок, холистички приказ на вашата внатрешна состојба. Ќе ви ја открие вашата вистинска природа и ќе ви помогне да разберете каде се наоѓа вашиот глас на вистината и како да донесете правилни одлуки за себе си. Може да ви помогне да ги разберете сопствените таленти, склоности и мани.

Преку ова читање, ќе го вратите чувството за цел и поентата во вашиот живот, која е заснована на вашиот индивидуален дизајн. Ова ќе ви дозволи вистински да бидете свои и да донесете правилни одлуки како и да го примените ова знаење во секојдневниот живот. Честопати луѓето добиваат чувство на олеснување откако ќе го направат првото читање за Human Design. Тие чувствуваат дека се она што навистина се, наместо она што другите сакаат да бидат и конечно имаат можност да бидат она што сакаат да бидат.

Основното читање ќе ги опфати вашиот тип и вашата стратегија. Ќе нурнеме длабоко во уникатната енергија што Вие ја внесувате на овој свет и како да ја искористите вашата највисока форма на способности за донесување одлуки.

Ние ќе покриеме:

  • Како обработувате различни видови на енергии во секој ваш енергетски центар и како тие влијаат на вашиот автентичен израз
  • Стратегијата на која можете да верувате при донесување на одлуки од моменти во моменти кои се точни за вас, така што вашата единствена животна цел може да се одвива природно
  • Како да се отстранат отпорите што ќе ви овозможат да живеете на еден опуштен, уникатен, креативен и револуционерен начин
  • Недостатоци и јаки страни во физичкото и емоционалното здравје
  • Вистинскиот вид на работа за вас
  • Како изгледаат здравите врски за вас
  • Главните теми околу вашата лична животна цел

Индивидуалните сесии за Human Design ги води Сарита Јасмин.

Сарита е интуитивен исцелител, светски патник и Human Design експерт со искуство во менаџирање на технолошки и човечки ресурси во австралискиот корпоративен свет.  Се сретнува со на Human Design пред 5 години во Хаваи и веднаш се охрабрила да направи драстични промени во животот што и овозможуваат да живее поавтентично и да ја одведе на пат кон самоисполнување и реализација восите аспекти од животот.

Таа верува дека автентичното самоизразување, духовното барање и создавањето на посакуваниот живот се меѓусебно поврзани и дека Human Design е еден од многуте начини да се приближите до она што веќе го знаете: дека сте родени на оваа планета за да придонесете за нешто поголемо преку вашите уникатни способности и вештини. Таа е специјализирана за да им помогне на луѓето да пронајдат поголемо чувство на цел и доверба во животот со тоа што ќе научат како да ги засакаат нивните уникатни способности и да се ослободат од отпорот или условеноста што може да ги спречи од она за што се природно дизајнирани.