Awakening the illuminated Heart®

“Ние сме оние коишто ги чекаме...”

Живееме во време на бескрајни промени кои се случуваат на сите нивоа - Мајката Земја ја менува нејзината вибрација, нашата колективна свест се менува побрзо од било кога...

Битно е да се најде она спокојно место во нас, да се помине низ овие времиња со љубов и цврстина кои отсекогаш се тука (а кои што ние сме ги заборавиле).

Целта на програмата „Awakening of The Illuminated Heart” е да ни помогне да се потсетиме кои сме навистина ние и за што сме навистина способни. Како да се надминат ограничувачките верувања и како да се достигне повисока состојба на свесност. Како да се пристапи и да се користи вечната мудрост на нашето срце, наспроти она што умот се обидува да ни го наметне да веруваме. Како да си ја повратиме својата сила и да го активираме нашето неверојатно божествено себство. Бидејќи тоа е она што ние навистина сме.

„Awakening of The Illuminated Heart” е програма низ која ние се сеќаваме кои сме навистина, како да креираме од Срцето и како да ја активираме природната Меркаба (нашето Светлосно Тело).

Што да очекувате од програмата?

 • Сеќавање кои сме ние навистина и за што сме навистина способни.
 • Чистење на трауми, емоционални повреди, огорчувања.
 • Искуство на неверојатната моќ на простување од нашето срце.
 • Промена на состојбата од страв во љубов.
 • Сеќавање на нашето светлосно тело (нашата Меркаба) и нејзино активирање, што доведува до активирање на нејзиниот целосен потенцијал.
 • Активирање на светлосните зраци на главата и Златниот Ореол.
 • Сеќавање на тоа како да комуницираме со нашата Повисока свест.
 • Приклучување кон светот на внатрешната Имагинација
 • Преод од манифестирање од дуалноста кон манифестирање од срцето на Единството.
 • Учење како да креираме и живееме живот на среќа и блаженство.

Закажи термин

Пополнете ги информациите во формата и закажете го вашиот термин

 • Телефон & Viber : 078 255 707

  Услуга и Време

  Ваши податоци