Скaларна енергија

Исцелувачка фреквенција со вградени информации за зголемување на вашите вибрации

Скаларната енергија е не-линеарна и не-херцијанска. Оваа енергетска форма има капацитет да ја пренесува информацијата. Таа меѓу другото не слабее поминувајќи низ времето или просторот.

Скаларната енергија не може да биде измерена од современите фреквенциони инструменти бидејќи се опишува како да е без фреквенција. Оваа енергетска форма е статична форма на енергија. Кога две слични фреквенции кои доаѓаат од спротивни правци ќе се сретнат, тие меѓусебно се поништуваат. Ова резултира со форма на статичка енергија.

Мозокот поседува свои сопствени вибрации. Човечкиот мозок ги користи овие вибрации за комуницира со себе и со остатокот од телото. Постојат 4 класификации на мозочни бранови- Бета, Алфа, Тета и Делта. Скаларната енергија е способна да ја промовира Алфа фреквенцијата во мозокот. Тогаш мозокот резонира на истата вибрација како полето на земјината енергија и во состојба е да ги зголеми овие вибрации.

Традиционалното разбирање на енергијата е дека таа се движи во бранови. Сепак, Скаларната енергија не зрачи како бран, туку се шири нанадвор во концентрични, енергетски кругови.

Закажи термин

Пополнете ги информациите во формата подолу и закажете го вашиот термин

  • Телефон & Viber : 075252724‬

Услуга и Време

Ваши податоци

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!