Продавница

Мастер час: Напредна енергетска работа

9.500 ден

На овој Masterclass ќе научите како да користите обоена прана за побрзи и поефикасни резултати. Обоената прана има пофокусиран ефект на енергетското поле и на чакрите.

Опис

Во Advanced Energy Work Masterclas ќе се здобиете со следните вештини:

  • Користење на обоена прана: ќе научите како да ја употребите правилната пропорција на бои, соодветни комбинации и интензитет на бојата на обоената прана.
  • Напредно скенирање: ќе научите како побрзо и поефективно да протолкувате и да оцените каков и колкав дисбаланс постои на енергетските полиња.
  • Моќни специјализирани техники: брзо санирање на рани, регенерација на клетки, чистење на внатрешните органи, чистење на крвта и останати техники за да го зајакнете имуниот систем на клиентот.
  • Методи со високо ниво на влијание за подобрување на вродената способност на телото за исцелување
  • Ќе научите техники за работа со посериозни состојби.
  • Кундалини синдром (состојба кога аурата е прекумерно енергизирана за време на медитација или други енергетски техники за развој) и други тешки заболувања.
  • Инструктивно исцелување: Ќе научите како да помогнете да се забрза исцелувањето со тоа што ќе влијаете и ќе ја репрограмирате свеста на заболените клетки и органи.

И уште многу повеќе…

Предуслов за да го посетувате Advanced Energy Work Masterclas е завршен Basic Energy Work Masterclass.

 

Важни ниформации:

Достапни термини за 2024:

  • 13-14 април
  • 13-14 јули
  • 09-10 ноември

Се одржува за викенди сабота и недела  од 10 часот до 18 часот и двата дена со кратки паузи.

Местото го резервирате со уплата, НАЈДОЦНА 5 дена пред почеток на курсот.