Продавница

Бизнис коучинг тренинзи

5.000 ден9.000 ден

Изберете модел
Бизнис коучинг тренинзи – Basic
5.000 ден
Бизнис коучинг тренинзи – Advanced
7.000 ден
Бизнис коучинг тренинзи – Premium
9.000 ден

Добивате Специјализирани тренинзи за Менаџери и Претприемачи

Во кои се вклучени алатки за подигање на менаџерските и претприемачките вештини на едно потполно ново ниво, вештини за остварување и одржување на влијание – моќно и уверливо, вештини за градење и одржување успешни тимови, комуникација, градење на доверба, управување на време, утврдување на вредности, решавање на конфликти, мотивирање, тимска работа…

Овие програми можат да бидат особено корисни за сите оние на кои soft skills им се главна алатка во работата: менаџери, лидери и членови на тимови, супервизори, администратори, во интерна комуникација, вработени во човечки ресурси, во директна комуникација со клиенти, итн, како и за сите оние кои ја знаат важноста на меките вештини во работата.

Повеќе за овие програми може да прочитате тука

Опис

Бизнис коучинг тренинзи – Месечни пакети

Месечен пакет: BASIC – вклучува:

  • 2 енергетски  сесии
  • 2 коучинг сесии
  • 2 медитации

Месечен пакет: ADVANCED – вклучува:

  • 4 енергетски сесии
  • 3 коучинг сесии
  • 3 медитации

Месечен пакет: PREMIUM – вклучува:

  • 4 енергетски сесии
  • 3 коучинг сесии
  • 3 менторски сесии
  • 4 медитации  ​

Погодни за претприемачи, мали, големи бизниси, корпоации и организации кои сакаат да инвестираат во вештините на своите менаџери и вработени

Дополнителни информации

Опции

Basic, Advanced, Premium