Продавница

Коучинг сесиja

4.200 ден

Коучингот е патување кое ќе го збогати секој аспект од Вашиот живот, а технологијата ни овозможува истиот да го практикува ОНЛАЈН, на некој медиум кој обезбедува визуелна и аудио комуникација. Ова е бенефит кој може да биде од голема корист, посебно во вакви ограничувачки и кризни околности.

Коучинг сесиите можат да ги вклучат сите аспекти од Вашиот живот, лични и деловни; Вашите вредности, цели, работата, односите со другите, животниот баланс и секако целокупната исполнетост.

Опис

Вашите обврски во улога на клиент:

  • Бидете отворени и искрени бидејќи само така ќе може да добиете максимум од нашата работа.
  • Задржете интегритет, искреност и автентичност.
  • Ваш прв приоритет, во нашата работа, треба да биде грижа за себе. Важно е да посветите посебно внимание на целокупниот систем ум-тело-емоции.
  • Поставете големи цели.
  • Преземете одговорност за своите постапки и резултати.
  • Бидете отворени за нови можности. Експериментирајте со нови идеи. Ова понекогаш ќе оди лесно, а можеби некогаш ќе бара храброст да тргнете во непознато.

Како да добиете максимум од коучингот:

  • Бидете подготвени.
  • Искористете го коучот како ресурс но, не очекувајте одговори, тој нема да Ви каже што треба да работите. Одговори ќе најдете само во текот на коучинг програмата.
  • Уживајте во коучинг разговорите!

Дојдете подготвени за предизвици. Коучот се обврзува дека ќе Ве држи за збор, ќе ја почитува Вашата визија и насоченост кон целите.