Продавница

Длабоко ткивна масажа

1.500 ден12.000 ден

Изберете модел
Длабоко ткивна масажа – еден третман
1.500 ден
Длабоко ткивна масажа – пакет од 5 третмани
6.750 ден
Длабоко ткивна масажа – пакет од 10 третмани
12.000 ден

Опис

Длабоко ткивната масажа вклучува аплицирање на рачен притисок, бавен и  длабок од терапевтот, врз таргетираните внатрешни слоеви на мускули кај клиентот. Оваа масажа овозможува, да се ослободат мускулите од хроничните симптоми, грчот, болката, при тоа дозволува брзо нивно заздравување, со зголемување на циркулацијата и намалување на инфламаторните процеси.
Оваа масажа нуди физички и психички придобивки. За разлика од релаксирачките  масажи, оваа масажа ја третира мускулната болка подлабоко, за да ја намали вкочанетоста и да овозможи ментално растеретување, исто така.

Oваа масажа, особено помага при:

  • фибромијалгија,
  • спортски повреди,
  • покачен крвен притисок.

Длабоко ткивната масажа  може да го третира целото тело, или одредена група на мускули, а сето тоа зависи од проценката на терапевтот, во однос на општата и локалната состојба на клиентот.
Сесијата трае 60 минути.
Масажата ја изведува, Љубица Стојановска, дипломиран физиотерапевт, енерготерапевт.

Дополнителни информации

Длабоко ткивна масажа

еден третман, пакет од 5 третмани, пакет од 10 третмани