Продавница

Енергетска сесија

1.500 ден12.000 ден

Изберете модел
Енергетска сесија – еден третман
1.500 ден
Енергетска сесија – пакет од 5 третмани
6.750 ден
Енергетска сесија – пакет од 10 третмани
12.000 ден

„Енергијата не може да се создаде или уништи, таа може да се менува само од една во друга форма“. – Ајнштајн

Сѐ што постои е направено од енергија и е подложно на нејзините принципи.

Секојдневието, стресот, стравот, тагата, осаменоста, расправиите и слични фактори, влијаат на енергијата во нашата аура и ја прават замаглена, дисбалансирана, сива и полна со дупки, која потенцијално може да се манифестира во непожелни здравствени состојби.

Клиентот пред почетокот на сесијата најпрво има кратко интервју за неговата состојба, одговара на неколку кратки прашања кои се важни за успешно спроведување на сесијата. Сесијата може да се одвива во лежечка или седечка состојба во зависност од потребите и ситуацијата на клиентот.

Трае околу 45-60 минути.

Опис

Што да очекувате од енергетските сесии:

  • Да се здобиете со мир, самодоверба, баланс и здравје
  • Да се ослободите од стрес, вознемиреност, анксиозност, физичка и психолошка болка
  • Да се здобиете со ментална јасност, емоционална стабилност и да креирате живот каков што посакувате за себе.

Благодарение на универзалноста на енергијата, нашите методи не се ограничени со димензиите на простор и време, затоа енергетски третмани може да ги правиме и на далечина (Distant Healing) без физичко присуство.

Закажете индивидуална сесија и не заборавајте дека енергијата не познава граници.

Прочитајте повеќе за енергетските третмани тука

Закажете термин и консултации на  078 255 707

Дополнителни информации

Енергетска сесија на далечина

еден третман, пакет од 5 третмани, пакет од 10 третмани