Продавница

Енергетско прочистување и енергизирање на простор

2.000 ден12.000 ден

Изберете модел
Енергетско прочистување и енергизирање на простор – до 50 m²
2.000 ден
Енергетско прочистување и енергизирање на простор – од 50 -75 m²
3.000 ден
Енергетско прочистување и енергизирање на простор – од 75 -100 m²
5.500 ден
Енергетско прочистување и енергизирање на простор – од 100 -150 m²
9.000 ден
Енергетско прочистување и енергизирање на простор – над 150 m²
12.000 ден

Опис

Од што сѐ може да се прочисти домот, работното место и останатите простори?
Листата е прилично долга.

Домот, ама и останатите простори, треба да се исчистат од застоената негативна енергија.
Тука спаѓаат болестите, кавгите, разводот, банкротот, депресијата, енергијата од поранешни станари, како и суптилните ниско-вибрантни енергии кои имаат исклучително големо влијание на животот на луѓето во дадениот простор.

Дополнително добивате совети како да ја одржите свежата енергија подолго време и како да се заштитите од натрупување на стара, непожелна и стагнантна енергија.
Со помош на енергетското чистење се отстрануваат и наталожените и непожелни суптилни енергии, кои се последица на несаканите емоции, настани, мисли и стрес.
По чистењето, просторот се енергизира со нова, свежа и проточна енергија.
Дополнително се креира и енергетски штит со цел овие ефекти да траат подолго.
Кој е бенефитот?
Се чувствуваме попријатно, се здобиваме со поголема витална енергија, посмирени сме и со задоволство престојуваме во исчистената просторија.
Сесиите се работат на далечина (Distant) со претходно закажан термин.
За дополнителни информации контактирајте нè:

  • Преку е-пошта на contact@arslucida.mk
  • Преку телефон, понеделник – петок, 12:00 ч. – 20.00 ч.
  • Преку SMS, WhatsApp или Viber на +389 78 255 707

Дополнителни информации

цена

до 50 m², од 50 -75 m², од 75 -100 m², од 100 -150 m², над 150 m²