Продавница

Energy Facelift®

4.500 ден

Energy Facelift®  е телесен, енергетски третман кој обезбедува едноставно обновување на вашето тело. Со овој третман го подмладуваме лицето, го забавуваме процесот на стареење, а сето тоа го правиме без употреба на хемикалии и отрови, и без естетска хирургија.

Опис

Со ставање на дланките на деколтето, вратот и лицето, на клиентот, активираме повеќе од 30 различни енергии кои обезбедуваат обновување на молекулите во целото тело.
Дали сакате да го подмладите лицето, деколтето и телото на сосема природен начин?

Што ако вие и вашето тело би можеле да зрачите со вечна младост?
По Енергетскиот Фејс Лифт, се чувствувате преродени, свежи, опуштени и подмладени. Забележуваме исчезнување на брчките. По пет или повеќе последователни третмани, ефектите може да бидат трајни.
Според сведочењата на клиентите, не се работи само за бришење на знаците на стареење, туку ги брише ограничувањата што ги имаме во однос на стареењето и подмладувањето, го подига нивото на виталната енергија и има подмладувачки ефект врз целиот наш живот.
Третманот секој пат е смирувачки за организмот, па така често се случува при самиот третман клиентот да заспие, а во исто време да почувствува будење на регенеративната енергија низ своето тело. Го активира само-заздравувањето на телото и го забрзува обновувањето на клетките. Најголемиот дар на оваа нежна техника е тоа што го ослободува телото од тоа како гледаме на стареењето. Како резултат, луѓето почнуваат да се гледаат себеси поинаку, поубави, сјаат однадвор.

Дали верувате дека е можно да се надминат верувањата што ги имаме за стареењето?
Што ако има нешто што би можело да ги избрише сите верувања што ги имате за стареењето кои свесно или несвесно сте ги заклучиле во вашето тело?
Со нашите верувања, ставови и мисли ние го создаваме нашето тело.


Бенефити од Energy Facelift® третманот:

 • зајакнување и подмладување на нашето лице и тело,
 • измазнување и затегнување на кожата,
 • бришење на знаците на стареење (брчки, старачки пеги, подочници, отоци),
 • брза, лесна и едноставна регенерација на коренот и кутикулите на косата,
 • чувство на свежина и преродување,
 • активација и забрзување на регенерацијата на клетките,
 • ослободување од различни трауми,
 • подобрување на силата и затегнатоста на мускулите на лицето и целата кожа,
 • побрзо заздравување на лузни и ранички,
 • елиминирање на мозолчиња, акни и разни кожни состојби (егзема, псоријаза),
 • се ублажува стресот и другите животни тензии,
 • ги поткрева и зацврстува градите и задникот,
 • го подобрува видот.

Energy Facelift® третманот може да го применуваат сите возрасти.

Сесијата трае околу 60 минути.
Закажете термин и консултациja на 078 255 707