Продавница

Голема оргонска пирамида

3.500 ден

Placeholder
Изберете модел
Голема оргонска пирамида - Модел 1
3.500 ден

1 во залиха

Голема оргонска пирамида - Модел 2
3.500 ден

1 во залиха

Голема оргонска пирамида - Модел 3
3.500 ден

1 во залиха

Голема оргонска пирамида - Модел 4
3.500 ден

1 во залиха

Clear

Оптимални за површини од 50-75 m2

Еден од најпрактичните и наједноставните начини да се заштитиме од лоши зрачења и негативна енергија се Оргонитите.

Оргонитот е едноставна еколошка направа, која не бара напојување, бидејќи ја собира и истовремено ја прочистува и трансформира енергијата, а е составен од смеса на органска материја и метал.
Оргонската енергија која непречено циркулира, носи здравје и виталност.
Сѐ додека размената на енергија помеѓу околината и организмот е непречена, биополето функционира правилно и хармонично.

Модел

Модел 1, Модел 2, Модел 3, Модел 4

Мислење

Сè уште нема мислења

Бидете прв да оставете коментар “Голема оргонска пирамида”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Select your currency
MKD Macedonian denar
EUR Euro