Продавница

Human Design сесија

6.000 ден

Преку ова читање, ќе го вратите чувството за цел и поентата во вашиот живот, која е заснована на вашиот индивидуален дизајн. Ова ќе ви дозволи вистински да бидете свои и да донесете правилни одлуки како и да го примените ова знаење во секојдневниот живот. Честопати луѓето добиваат чувство на олеснување откако ќе го направат првото читање за Human Design. 

Тие чувствуваат дека се она што навистина се, наместо она што другите сакаат да бидат и конечно имаат можност да бидат она што сакаат да бидат.

Опис

Кои области ќе ги опфатиме:

  • Како ги обработувате различните видови на енергии во секој ваш енергетски центар и како тие влијаат на вашиот автентичен израз
  • Стратегијата на која можете да верувате при донесување одлуки кои се точни и природни за вас, се со цел вашата единствена животна цел да може да се одвива природно
  • Како да го елиминирате отпорот што ве следи и да овозможите да живеете на опуштен, уникатен, креативен и револуционерен начин
  • Кои се вашите  слаби и јаки страни во физичкото и емоционалното здравје
  • Кој е  вистинскиот тип на работа за вас
  • Како би изгледале здравите врски за вас
  • Главните теми поврзани со вашата лична животна цел

 

Што ни е нас потребно:

За ова вчитување, наведете ни го вашето име, датум на раѓање, време на раѓање и локација најмалку 2 дена пред закажаниот термин,која била главна точка од интерес што може да ја имате.

Сесиите можат да се прават во живо како и онлајн.

Читањето трае 90 минути и е снимено за Вас, така што секогаш може да се вратите на него.

Индивидуалните сесии за Human Design ги води Сарита Јасмин.