Продавница

Kонтролен преглед и балансирање

2.000 ден

Опис

Почитувани,

Во основата на Арс Луцида е помошта и грижата за луѓето, особено на оние кои ни ја укажале својата доверба. За нас, грижата може да се искаже на многу начини. Едниот од нив е да ги потсетиме нашите клиенти од време на време за важноста на превенцијата и грижата за себе.

Веруваме дека ќе се сложите со нас и ве поттикнуваме, во овие комплицирани времиња е клучно да останете свесни за сопствената здравствена состојба и да ја следите со внимание.

Ние ви овозможуваме да го направите тоа преку многуте методи и техники кои ги применуваме во Арс Луцида, а тимот на Арс Луцида е секогаш тука за вас да ви ги олесни и разјасни сите ваши дилеми.

Еден од начините кои веќе го знаете е Метатрон – системот за биорезонантна дијагностика и терапија, со кој во моментот можете да направите контролен преглед и балансирањe.

Да бидеме одговорни индивидуи и да се грижиме за себе. Со тоа се грижиме и за другите.

Резервирајте го вашиот термин….