Продавница

Коучинг месечни пакети за групи

4.800 ден9.500 ден

Изберете модел
Коучинг месечни пакети за групи – Basic
4.800 ден
Коучинг месечни пакети за групи – Advanced
7.000 ден
Коучинг месечни пакети за групи – Premium
9.500 ден

Заменете ги индивидуалните сесии со месечна!

Креираме уникатни програми соодветни за групи.

Тренинзите опфаќаат напредни технологии, на човечка динамика и промена, забрзано учење, развој на лидерството, креативноста и постигнување на извонредност, од различни техники и методи.

Овие програми можат да бидат особено корисни за сите оние на кои soft skills им се главна алатка во работата: менаџери, лидери и членови на тимови, супервизори, администратори, во интерна комуникација, вработени во човечки ресурси, во директна комуникација со клиенти, итн, како и за сите оние кои ја знаат важноста на меките вештини во работата.

Повеќе за овие програми може да прочитате тука

Опис

Тренинзи за групи – Месечни пакети:

Месечен пакет BASIC – вклучува:

  • 2 енергетски  сесии
  • 2 коучинг сесии
  • 2 медитации

Месечен пакет ADVANCED – вклучува:

  • 4 енергетски сесии
  • 3 коучинг сесии
  • 3 медитации

Месечен пакет PREMIUM – вклучува:

  • 4 енергетски сесии
  • 3 коучинг сесии
  • 3 менторски сесии
  • 4 медитации  ​

*Групата се формира со 5 или повеќе луѓе кои имаат иста цел во организацијата или компанијата

** Цената на одбраниот пакет се однесува за една индивидуа. Одберете вредост колку што изнесува бројот на индивидуи кои ќе ја формираат групата

Дополнителни информации

Опции

Basic, Advanced, Premium