Продавница

Коучинг месечни пакети за индивидуалци

6.000 ден13.000 ден

Изберете модел
Коучинг месечни пакети за индивидуалци – Basic
6.000 ден
Коучинг месечни пакети за индивидуалци – Advanced
8.500 ден
Коучинг месечни пакети за индивидуалци – Premium
11.000 ден
Коучинг месечни пакети за индивидуалци – Intensive
13.000 ден

Заменете ги индивидуалните сесии со месечна!

Ние применуваме вештини, техники, методи и знаења кои ги покриваат сите аспекти на човекот како целина.

Спојот на древни и модерни знаења, применлив во секојдневниот живот.

Добивате мотивација, инспирација, предизвик, поддршка и помош во процесот на самореализација, промена и успех.

Тренинзите опфаќаат напредни технологии, на човечка динамика и промена, забрзано учење, развој на лидерството, креативноста и постигнување на извонредност, од различни техники и методи.

Овие програми можат да бидат особено корисни за сите оние на кои soft skills им се главна алатка во работата: менаџери, лидери и членови на тимови, супервизори, администратори, во интерна комуникација, вработени во човечки ресурси, во директна комуникација со клиенти, итн, како и за сите оние кои ја знаат важноста на меките вештини во работата.

Повеќе за овие програми може да прочитате тука

Опис

Одберете еден од пакетите кои најмногу ви одговара:

Тренинзи за индивидуалци 

Месечен пакет – BASIC вклучува:

 • 2 енергетски  сесии
 • 2 коучинг сесии
 • 2 медитации

Месечен пакет – ADVANCED вклучува:

 • 4 енергетски сесии
 • 3 коучинг сесии
 • 3 медитации

Месечен пакет – PREMIUM  вклучува:

 • 4 енергетски сесии
 • 3 коучинг сесии
 • 3 менторски сесии
 • 4 медитации  ​

Месечен пакет – INTENSIVE вклучува:

 • 4 енергетски сесии
 • 4 коучинг сесии
 • 4 менторски сесии
 • 4 медитации

Дополнителни информации

Опции

Basic, Advanced, Premium, Intensive