Продавница

Попуст!

Масажа за деца

800 ден6.400 ден

Изберете модел
Масажа за деца – еден третман
800 ден
Масажа за деца – пакет од 5 третмани
3.600 ден
Масажа за деца – пакет од 10 третмани
6.400 ден

Масажата кај децата е многу битен фактор кој помага при коригирање на неправилно држење на телото или пак кај функционални деформитети на мусколоскелетниот систем.

Превентивно може да се применува со цел да се одржува правилната конституција на телото.

Масажата допринесува за создавање здрави навики кај детето кои ќе му користат во иднина да знае како да грижи за своето тело.

Сесијата трае 45 – 60 минути.

Масажата ја изведува Љубица Стојановска- дипломиран физиотерапевт, Реики терапевт.

Дополнителни информации

Масажа за деца

еден третман, пакет од 5 третмани, пакет од 10 третмани