Продавница

Мастер час: Духовна јога

12.500 ден

Што е Духовна јога?

Духовна јога е „начин на живот“ и служи за ефективен развој на сопствената духовност и личност. Ја зајакнува вашата исцелителна моќ и сензитивност, брзо и безбедно ја забрзува еволуцијата на вашата душа.
Духовната јога опфаќа сè што треба да знаете за вашиот духовен развој и вклучува безбедни, лесни и моќни техники за негово забрзување.

Опис

Што ќе учите на овој Мастер час?

 • Техники за прочистување на вашите мисли и емоции и градење на подобар карактер.
 • Ќе ги научите 5-те столбови за да имате избалансиран и безбеден духовен развој.
 • Ќе научите 3 моќни пранајама дишења за прочистување и зајакнување на вашата аура.
 • Прочистување и зајакнување на телото преку многу специфичен облик на физички вежби.
 • Ќе бидете иницирани во 3 нови медитации за проширување на вашата свесност и за безбедно и брзо будење на вашата Кундалини енергија.
 • Ќе ги дознаете симптомите на Кундалини синдромот и начинот на нивно ослободување.

Кој може да учествува?
Мастер часот: Духовната јога е наменет за луѓе кои се сериозно посветени на својот духовен раст и развој.

 Предуслов за учество.
Сите практиканти кои имаат завршено минимум втор степен на енергетска работа (Напредна енергетска работа/Advanced Pranic Healing).

 Информации

 • Мастер часот трае 2 и пол дена.
 • Почнува петок на 11 октомври 2024 од 10 до 17 часот.
 • Продолжува на 12 и 13 октомври од 10 до 14 часот.
 • Се одржува онлајн преку Zoom.
 • Бидете удобно облечени
 • Една недела претходно пробајте да се придржувате кон вегетаријанска исхрана и пијте доволно течности (вода и чај)

Пријавување:
потврдете го вашето присуство најдоцна до 05.1o.2024
Контактирајте не преку WhatsApp, Viber или јавете се на +389 78 255 707 или испратете ни мејл за било какви други прашања и детали поврзани со нашата работа на: contact@arslucida.com