Продавница

Мастер Сесија

2.500 ден

Ние, луѓето, сме комплексни вибрациони битија, кои често, од момент во момент, одат во екстреми во секој поглед. Балансирањето на екстремите е клучно за постигнување на стабилност и хармонија.

Екстремите се наше секојдневие. Нив ги диктираат слоеви и слоеви повеќе несвесни, отколку свесни содржини: емоции, мисли, кармички обрасци, душевни состојби.

Ние имаме избор. Да се живее во анксиозност, страв, грижа или негативност ИЛИ во љубов и едноставно во дишење, да се промени фокусот и да се влезе во длабокиот мир на нашето срце. Кога еднаш ќе го вратиме чувството на мир и присутност, тогаш и нашиот ум послушно ќе нѐ следи.

Опис

Бенефити од мастер третманите:

 • Ослободување од стрес
 • Исцелување на сите нивоа
 • Јасни увиди во личните животни искуства
 • Концентрација, меморија и фокус
 • Самодоверба, сила и храброст
 • Внатрешен мир, спокојство и благосостојба
 • Зголемување и стабилизирање на енергијата во системот
 • Балансирање и хармонизирање
 • Хармонија на мислите, емоциите и духот
 • Фокус на животни решенија

Референци на методи кои се користат во сесиите:

 • Различни енергетски пракси како Reiki & Prana Energy Work
 • Емоционално прочистување & работа со Внатрешното дете
 • Елементи на трансакциона анализа & НЛП,
 • Ментални процеси
 • ATIH и Шаманизам

Третманите ги води: Елена Ашвини Антоновска

Елена е сертифициран Професионален коуч на Ериксоновиот колеџ од Канада и тренер. Покрај тоа, листата на вештини и методи кои влегуваат во нејзиниот домен на работа е долга, а некои од нив се: CEFE trainer, PCM Coach (Process Communication Model), Wing Wave coach, NLP Practitioner, Regression therapist, Reiki Master, etc.