Продавница

Попуст!

Медицинска масажа

1.200 ден9.600 ден

Изберете модел
Медицинска масажа – еден третман
1.200 ден
Медицинска масажа – пакет од 5 третмани
5.400 ден
Медицинска масажа – пакет од 10 третмани
9.600 ден

Сите системи во телото се поврзани, затоа секој дисбаланс повлекува промени долж цело тело, па целта на медицинската масажа е фокусирање на групата мускули или зглобови кои се таргетирани за да можат истите да се опуштат, ослободат од тензија и болка, истегнат преку забрзување на циркулацијата, да се подобри исхраната  на нив.

Медицинска масажа се препорачува кај состојби кои ни даваат симптоми или знаци на некакво нарушување на мускулоскелетниот систем од различно потекло.
Во зависност од општата и локална состојба дали е акутна, субакутна или хронична се одредува интензитетот на масажата.

Сесијата трае 1 час

Масажата ја изведува Љубица Стојановска- дипломиран физиотерапевт, реики терапевт.

Дополнителни информации

Медицинска масажа

еден третман, пакет од 5 третмани, пакет од 10 третмани