Продавница

Медитација на полна месечина

300 ден

Секоја лунација ја чествуваме преку медитација која ќе ја обедини нашата свест и ќе помогне за исцелување на нашата планета.

Овие групни медитации доведуваат огромни количини божествена енергија која ќе биде искористена за благослов на Мајката Земја и сите нејзини жители со добра волја, љубов, милост, сочуство и просветлување.

Придружете ни се на медитацијата во пресрет полната месечина.
Нека биде светлина, нека биде љубов и мир.

Опис

Датуми за 2023

 • 05 февруари
 • 07 март
 • 06 април
 • 05 мај
 • 04 јуни
 • 03 јули
 • 01 август
 • 31 август
 • 29 септември
 • 28 октомври
 • 27 ноември
 • 27 декември

Време: од 20:00 – 21:00 часот
Формат: Со физичко присуство

Бидете удобно и лесно облечени.
Избегнувајте прејадување.
Пијте повеќе вода пред медитација.
Ве очекуваме со радост!