Продавница

Медов Третман

2.500 ден

Овозможува да направи детокс на целиот телесен систем, ревитализација на клетките, природен пилинг и обновување на кожата и поткожното ткиво.

Опис

Третманот се препорачува за следниве состојби:

 • главоболки,
 • хронични настинки,
 • истоштеност,
 • несоница,
 • опстипација,
 • алергии (освен оние на мед)
 • пореметувања на месечен циклус,
 • дискус хернија,
 • некои кардиоваскуларни заболувања,
 • стомачно-цревни заболувања,
 • проблеми со дишните патишта,
 • импотенција и стерилност,
 • спондилоза,
 • анорексија,
 • чир на желудник,
 • анемија

Не е препорачлив кај: алергија на пчелни производи, серозни кожни состојби, тумори, тромбоза, глаукома (оштетување на очниот нерв – слепило), кај лица скоро доживеале мозочен удар  или  срцев инфаркт.
Сесијата трае 45 минути
Третманот го изведува, физиотерапевт.