Продавница

Менторски сесии / Сесии за консултација

1.250 ден

Траењето на сесијата е 30 минути.

Достапни Оnline & Оnsite

Доколку сето ова ви звучи познато, закажете ја својата индивидуална сесија за консултација, на која можете да добиете одговори за сите ваши прашања.

Патот на развој и еволуција честопати од нас бара поголемо знаење, вештини, друга, нова перспектива која во тој момент ние ја немаме, а потребно ни е водство.
Овие и слични ситуации се ситуации кога ни е потребен ментор, некој со кого можеме да ги споделиме нашите предизвици и заедно да ги надминеме.

Опис

Животот во одредени моменти нѝ дава задачи за кои нѝ е потребна помош, мислење или личност со искуство која може правилно да нѐ насочи во решавање на истите. Или:

  • се чувствуваме заглавени,
  • имаме чувство дека нешто нѝ е потребно, но не знаеме што точно,
  • треба да направиме некој чекор, но не можеме да се одлучиме
  • бараме решение за нашите состојби
  • имаме многу прашања, а малку одговори
  • едноставно ви е потребен разговор…