Продавница

Метатрон терапија

1.500 ден9.000 ден

Изберете модел
Метатрон терапија – Една терапија
1.500 ден
Метатрон терапија – ПАКЕТ од 4 терапии
4.500 ден
Метатрон терапија – ПАКЕТ од 8 терапии
9.000 ден

Зошто да одберете биорезонантна дијагностика и терапија?

• Безбедна
Не предизвикува болка, нема несакани дејства, нуспојави, радикални реакции, нема комплицирани зафати и било каква инванзивност на телото.

• Брза
За само еден час можете да добиете комплетна дијагностика на вашата здравствена состојба и терапија.

• Ефективна
Дава одлични резултати во подобрување на здравствената состојба за многу кратко време.

• Прецизна
Точноста во одредување на здравствената состојба достигнува 80%, во споредба со останатите методи.

• Природна
Во дијагностиката и третирањето со Метатрон се употребува само природната фреквенција на телото и не се вклучени синтетички средства, лекови, инекции, оперативни зафати и сл.

• Безболна
Ваквата дијагностика со Метатрон емитира и прима фреквенции од телото со поставување на слушалки со специјален сензор на ушите, кои не предизвикуваат болка или било каква непријатност.

• Неинвазивна
Нема комплицирани зафати и било каква инвазивност на телото.

• Значително намалени трошоци
Она што можете да го постигнете со Метатрон  ве чини многу помалку време и пари отколку било кој друг начин на дијагностика и терапија.

Дополнителни информации

Метатрон терапии

Една терапија, ПАКЕТ од 4 терапии, ПАКЕТ од 8 терапии