Продавница

Мајндфулнес вежби

1.200 ден4.000 ден

Изберете модел
Мајндфулнес вежби – Индивидуална сесија
1.200 ден
Мајндфулнес вежби – Mесечна претплата (4 сесии)
4.000 ден

Mindfulness најчесто се дефинира како „насочено внимание, со намера, без судење.

Mindfulness е самиот чин на насочено внимание во сегашниот миг, истовремено со сите наши сетила.

Целта на Mindfulness е да се разбудиме кон внатрешното работење на нашите ментални, емоционални и физички процеси .

Бенефити од работилницата:

 • зголемена самодоверба,
 • зголемен фокус при извршување активности,
 • зголемена присутност,
 • подобра организација,
 • подобрени социјални вештини,
 • зголемена грижа и почит кон останатите,
 • паметење на детали,
 • поголем оптимизам и распон на позитивни емоции,
 • самопомош во стресни ситуации,
 • подобар квалитет на сонот,
 • преземање на инспиративни акции,
 • многу други бесценети придобивки кои ќе го надградат карактерот и личноста на индивидуа која е дел од нашето социјално функционирање.

Опис

Сите ние имаме разни улоги во текот на нашето секојдневие- родител, партнер, работник, претпоставен, пријател, сосед, итн,- тие улоги бараат од нас да раководиме со повеќето од нив истовремено, а тоа знае да ни ја исцпи целата наша животна енергија.

Времетраење на вежбите 60 мин. од сесија

Термините се усогласуваат во однос на вашите потреби.

Опција и онлајн следење.

Повеќе за Mindfulness може да прочитата тука:

 

Дополнителни информации

цена

Индивидуална сесија, Mесечна претплата (4 сесии)