Продавница

MTVSS Имуно третман

1.500 ден

MTVSS Body Process® имуно третманот е еден од најдинамичните практични третмани во Access Consciousness кој се практикува за понишутвање на скоро сите телесни проблеми. Може да има значително влијание на имуниот состав, да се отстранат промените низ кои се развивало нашето тело низ сите времиња, простори, димензии и реалности, вклучувајќи ги и имлантатите поради кои изгледаме и се однесуваме како луѓето околу нас.

Опис

MTVSS третманот го отклучува програмирањето кое на вашето тело не му дозволува да експандира со живот, здравје и виталност.
MTVSS Имуно третманот се процесира со цел да се препороди вашето тело преку поттикнување на работењето на лимфниот систем.
Знаеме дека лимфниот проток е важен за нашето здравје, благосостојба и виталност. Кога нашата лимфа стагнира, телото не се детоксицира, а отпадните материи и токсини се акумулираат во телото кои со тек на време истото го оптоваруваат. Задржувањето на овие токсини може да се изразат како отекување на лицето, нозете и прстите, зголемени и болни лимфни јазли, чешање или нечиста кожа, главоболка, вртоглавица, целулит, намален имунитет.
MTVSS Имуно третманот се изведува со полагање на дланките на телото (преку облека). Се повлекуваат имуно-енергиите како би ги активирале, регенерирале и забрзале процесите и работењето на лимфниот систем.
MTVSS Имуно третманот има неверојатно динамично влијание на имуниот систем.
Потешките здравствени состојби значително лесно и брзо исчезнуваат доколку се следат инструкциите за редовноста за примањето на овој третман од страна на Практичарот.

Сесијата трае околу 30 минути.
Закажете термин и консултациja на 078 255 707