Продавница

Нехипнотичка регресија

6.000 ден

Она што нехипнотичката регресија може да нѝ овозможи е преглед на минатите животи до детали кои самите сакаме да ги видиме, но животните приказни кои ги гледаме не се толку важни во смисла што сме биле, колку што е значајно искуството на самите души, модели на однесувања, реакции, размислувања, постапки, случувања кои се условени со туѓи одлуки, а се однесуваат на нас, нашите реакции кон другите и на крајот какво нѝ е чувството на исполнетост во тој живот, дали сме ја извршиле нашата задача потполно, делумно или сме ја пренеле понатаму во некој живот подоцна.

Нехипнотичката регресија е чисто сеќавање на душите на нешто што е веќе доживеано, а се појавува во таа форма затоа што свеста и потсвеста се изедначени. Некои тоа го викаат проширена состојба на свеста, но тоа е сепак нешто подлабоко.

Една сесија на нехипнотичка регресија трае околу 2 часа. Во таа сесија клиентот поминува од 1 – 3 минати животи.
Клиентот лежи, со затворени очи, покриени со марама, а сликите од минатите животи ги гледа и емоционално ги преживува. При тоа, не се губи свеста за себе. Тоа е како состојбата пред заспивање, кога нѝ се движат слики пред очите, а сеуште не сме заспале.
Методата е сигурна и многу пријатна.

Добивате личен аудио запис од сесијата.

Прочитајте повеќе за Нехипнотичкаta регресија тука

Мислење

Сè уште нема мислења

Бидете прв кој ќе остави мислење за “Нехипнотичка регресија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *