Продавница

Персонализирани Бачови капки – 30 мл

600 ден

38-те есенции се поделени во 7 поголеми групи. Секоја група е поврзана со конкретна емоција, па еве ги:

  • за страв
  • за несигурност
  • за недоволен интерес за сегашните околности
  • за осаменост
  • за пречувствителност на влијанија и идеи
  • за малодушност и очај
  • за прекумерна грижа за добросостојбата на другите

Цветните есенции можат да се земаат превентивно за да се спречи развојот на понатамошни проблеми со здравјето, или за време на конкретното нарушување (стрес, немир, шок итн.) или болест.
Прочитатјте повеќе за Бачовите цветни есенции капки:

Опис

Што треба да направите?

Најпрво да го симнете прашалникот
ПРЕВЗЕМЕТЕ ГО ПРАШАЛНИКОТ ТУКА!

Пополнетиот прашалник испратете ни го на contact@arslucida.mk

Вашата единствена комбинација од Бачовите капки се креира врз база на одговорите од пополнетиот прашалник.

Добивате 30 мл персонализирна есенција која одговара единствено за вас.

Природни и безбедни, немаат несакани последици и не создаваат зависност, што ги прави погодни за сите, вклучувајќи ги и растенијата и животните. Можат да се земаат одделно, или заедно со различни медицински или алтернативни методи на лечење.

Доставата е 3-5 работни денoви, од потврда за нарачка со испратен прашалник