Продавница

Post Covid Balance – Online Wokrshop

9.300 ден

Ковид-19 пандемијата остави траен печат на нашите верувања и начин на живеење.
Секој од нас се  прилагодува и максимално вложува напор да ги состави парчињата од претходниот начин на живот.
Тешко е да се прифати дека никогаш нема да бидеме исти, дека некои делови од нас се неповратно променети и дека никогаш не можеме да бидеме истите личности како порано.

Опис

Во ова време кога се обидуваме да управуваме со новата перспектива на себе и нашиот нов живот, не треба да заборавиме дека сме борци и дека имаме сила да се издигнеме над ситуациите со кои се соочуваме.
Дозволете ни да ви помогнеме да постигнете ново повисоко ниво на рамнотежа во вашиот живот, со тоа што ќе продолжите да го осветлувате светот со вашата внатрешна светлина.

Време: 5 недели онлајн
Фреквенција: Еднаш неделно, секоја среда почнувајќи од 14.09.2022 година
Времетраење: 2  часа од 18 до 20 часот
Обучувач: Елена Антоновска.

За дополнителни термини и групни или индивидуални сесии, контактирајте не преку WhatsApp, Viber или јавете се на +389 78 255 707 или испратете ни мејл за било какви други прашања и детали поврзани со нашата работа на: contact@arslucida.com