Продавница

Правоаголни Протектори

1.800 ден

Placeholder
Изберете модел
Правоаголни Протектори - Модел 1
1.800 ден

1 во залиха

Правоаголни Протектори - Модел 2
1.800 ден

1 во залиха

Правоаголни Протектори - Модел 3
1.800 ден

1 во залиха

Правоаголни Протектори - Модел 4
1.800 ден

1 во залиха

Правоаголни Протектори - Модел 5
1.800 ден

1 во залиха

Clear

​Оргонската енергија која непречено циркулира, носи здравје и виталност сега достапна и како приврзок кој можете да го носите секаде со себе.

Во урбаните услови во кои живееме, опкружени со различни штетни влијанија, доаѓа до застој на енергијата и во нашата околина, а и во нашето тело. Стагнацијата на енергија предизвикува енергетски дисбаланс кој најчесто предизвикува болест.

Еден од најпрактичните и наједноставните начини да се заштитиме од лоши зрачења и негативна енергија се Оргонитите.

Практрични и стилски изработени оргонитни приврзоци кои ви овозможуваат да имате имате заштита од негативни енергии секаде каде и да сте.

Оргонитот е едноставна еколошка направа, која не бара напојување, бидејќи ја собира и истовремено ја прочистува и трансформира енергијата, а е составен од смеса на органска материја и метал.

Сѐ додека размената на енергија помеѓу околината и организмот е непречена, биополето функционира правилно и хармонично.

Оргонот или животната енергија е присутна отсекогаш и позната е како Прана, Ки, Чи…

Модел 1

Модел 1, Модел 2, Модел 3, Модел 4, Модел 5

Мислење

Сè уште нема мислења

Бидете прв да оставете коментар “Правоаголни Протектори”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Select your currency
MKD Macedonian denar
EUR Euro