Продавница

Прочистување на млада месечина

1.250 ден

За време на младата месечина е најдоброто време за да започнеш со нешто ново.
Пред да започнеш со нешто ново, секогаш е пожелно да го затвориш и отпуштиш старото.
Ќе користиме традиционални и нови модалитети за да постигнеш внатрешно чистење.

Опис

Отпушти ги несаканите работи како болката, страдањето, незадоволството, гневот, зависта итн.
Прочистувањето на млада месечина се одвива преку внатрешна, ментална работа во форма на водена медитација и преку надворешна форма со уништување на она што ни е товар, запишано на хартија или како симбол.
Она што сакаш да го ослободиш и отпуштиш од себе, може да остане во тајност, но можеш слободно да го споделиш со другите учесници и да размените искуства.
Искористи ја оваа шансата за да се ослободиш од сите товари кои ги влечеш со тебе.

Детали
Датум: 25 октомври 2022
Време: од 18:00 – 20:00 часот
Формат: Онлајн преку Zoom.
Линкот за вклучување го добивате на мејл најдоцна 24 часа пред почеток на настанот.

Предавач
Јана Танн од Институтот за енергетска работа од Виена, Австрија.
Повеќе информации:
www.energie-institut.com/ueber-uns/jana-thann/

За сите настани, ве молиме регистрирајте се најмалку една недела предходно:

  • Преку е-пошта contact@arslucida.mk
  • Телефонски понеделник – петок, 12:00 ч. – 20.00 ч.
  • преку SMS, WhatsApp или Viber на +389 78 255 707