Продавница

Проект: (р)Еволуција

12.500 ден

90 дена, 12 недели, до комплетна трансформација, револуција и еволуција на личноста.
Креирајте среќен , исполнет и успешен живот во целост. Откријте ја тајната формула која ја користат врвните светски коучеви со нивните клиенти.
Комбинацијата од точно определена намера, примената на моќни активности и постојаната  поддршка ќе резултираат  до ваша целосна преобразба. Се е возможно.
Ослободете го и проширете го вашиот ум за да Ви се отворат неограничени можности.
Подгответе се да нурнете длабоко во себеси. ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА УСПЕХ!
Нашата цел е да направиме да се чувствувате горди и успешни на крајот од оваа програма. Затоа имајте очекувања но, исто така, бидете и реални.

Опис

Проект: (р)Еволуција е креиран да функционира, за вас и да ви помогне да го креирате она што го посакувате. Ви дава поддршка пред се.
Ова патешествие е Ваше и само Ваше. Затоа САКАЈТЕ СЕ за да можете да постигнете успех и БИДЕТЕ СВЕСНИ за своите достигнувања.
Модули на кои работиме:

 1. Трансформација на стравот
 2. Ослободување
 3. Исцелување со љубов
 4. Перцепцијата е проекција
 5. Автентична среќа
 6. Грижа за самите себе
 7. Живот според наложбите на душата
 8. Внатрешно водство
 9. Причина за постоење
 10. Сè е енергија
 11. Усогласете се со вашата желба
 12. Манифестација на мислите

Бонус модул: Кариера што ја сакате

Информации:

 • Датум на започнување: 2 април 2024 година
 • Датум на завршување: 18 јуни
 • Времетраење: 12 последователни термини онлајн, секој вторник по 2 часа од 19:30 – 21:30 часот

Заедно со оваа програма добивате материјали и работни тетратки кои ќе ви бидат потребни за оваа програма.
После уплатата добивате мејл со сите потребни материјали и информации.
Ваше е да бидете храбри и спремни за (р)Еволуција
Дозволете си да се чувствувате возбудено. Отворете се себеси за прифаќање на нови можности. Сонувајте без никакви ограничувања во однос на тоа што би можело да Ви се случи во наредните 90 дена.

Обучувач: Елена Антоновска.
Елена  е Професионален сертифициран коуч акредитиран од Интернационалната коучинг федерација (ICF – PCC), тренер и сопственик на Ars Lucida.
Таа е и ментор и мастер учител за личен и професионален развој, при што листата на вештини и методи кои влегуваат во нејзиниот домен на работа е долга, а некои од нив се: High Performance Team Coach, PCM Coach (Process Communication Model), Wing Wave coach, NLP Practitioner, CEFE trainer, и тн.
Нејзиното професионално искуство е стекнато во разни бизнис опкружувања, од државни институции, осигурување, односи со јавност и независна работа на полето на личниот и професионалниот развој, комуникација и коучинг, претприемништво и практични пристапи кон духовноста, енергетската пракса и само-реализацијата.
Од 2007 година нејзиниот професионален правец е потполно ориентиран кон личниот развој и трајната трансформација на поединците и групите.