Продавница

Попуст!

Рефлексна масажа на стапала или дланки

900 ден7.200 ден

Изберете модел
Рефлексна масажа на стапала или дланки – еден третман
900 ден
Рефлексна масажа на стапала или дланки – пакет од 5 третмани
4.050 ден
Рефлексна масажа на стапала или дланки – пакет од 10 третмани
7.200 ден

На дланките и стапалата се наоѓаат нервни завршетоци и енергетски центри кои при нивна стимулација или зголемување на крвотокот доаѓа до рефлексно благотворно дејство врз цело тело.

Преку намалување на тензијата,ригидноста или намалување на отоците во стапалата и дланките се олеснува слободната циркулација на течности и витална енергија.

Рефлексната масажа се препорачува превентивно за подобрување или одржување на психо-физичкото здравје и кај веќе утврдени состојби.

Искуството покажува дека по завршување на третманот клиентот се чувствува опуштено, лесно и пријатно одразувајќи се благотворно на целиот телесен систем.

Сесијата трае 40 минути

Рефлексната масажа ја изведува Љубица Стојановска-дипломиран физиотерапевт, реики терапевт.

Дополнителни информации

Рефлексна масажа на стапала или дланки

еден третман, пакет од 5 третмани, пакет од 10 третмани