Продавница

Реики 888

12.000 ден

Водич во чудесниот свет на Реики 888 енергите

Опис

Што е Реики 888?

Ефикасен природен метод за исцелување, трансформација и интеграција.
Реики е „проток на енергија„ што го носи секој систем во Создавање од ограничен, на неограничен „проток на енергија“. Неговата енергија ги трансформира физичките, емоционалните и менталните симптоми и состојби. Ја трансформира свеста. Го интегрира човековото поле и полето на креаторот, што е крајната цел на секое исцелување.
Применувајќи ја Божествената интелигенција во секој аспект од нашите животи, тој повторно ја воспоставува оригиналната рамнотежаво универзумот, не стреми кон совршенство и хармонија.
Реики е исклучително едноставен метод, лесен за употреба, но исто така и многу темелен едноставно исцелителен за секој аспект од нашиот живот.
Реики 888 не е само метода-алатка, Реики 888 е начин на живот.

За кого е наменета оваа божествена енергија

 • За сите оние кои сакаат да водат хармоничен, балансиран живот без разлика дали имаат посетено некоја енергетска обука,
 • За сите кои се енергетски практичари, обучувачи, едукатори воопшто и им служи прочистување и за појачување-буст на нивната енергија,
 • За истражувачи на непознатото, мистичното и невидливото, а сепак постоечкото,
 • За сите кои сакаат да ја живеат севесен и исполнет живот
 • Отвара нови погледи, нови можности, нова свесност, нов начин на размислување.

 Реики 888 не е наменето само за Реики практичари

Што ќе научите во овој курс
Теоретски дел

 • Како е создадено Реики 888
 • Разликата од постоечкото традиционалната Реики пракса
 • Запознавање со енергетските центри
 • Запознавање со 3 Реики 888 симболи

Практичен дел

 • Како се користи Реики 888 на себе,на блиски, роднини, пријатели, клиенти
 • Употреба за ситуации и настани
 • Работа на далечина
 • енергетско чистење на простор
 • Енергизирање на храна, пијалак
 • Енергизирање на миленичиња
 • Практични вежби

Информации
Достапни термини за 2024:

 • 24 февруари
 • 25 мај
 • 10 август
 • 26 октомври
 • 14 декември

Се одржува во сабота од 10 часот до 18 часот со кратки паузи.
Местото го резервирате со уплата, НАЈДОЦНА 5 дена пред почеток на курсот.

За дополнителни информации контактирајте не:

 • Преку е-пошта: contact@arslucida.mk
 • Телефонски: понеделник – петок, 12:00 ч. – 20.00 ч.
 • преку SMS, WhatsApp или Viber на +389 78 255 707

Ве очекуваме со радост.