Продавница

Реики масажа

1.800 ден14.400 ден

Изберете модел
Реики масажа – еден третман
1.800 ден
Реики масажа – пакет од 5 третмани
8.100 ден
Реики масажа – пакет од 10 третмани
14.400 ден

Кога се комбинира Реики методата со масажа, како еден третман, бенефитите значајно се поголеми од аспект на целосна благосостојба.

Сите ние доживуваме пад или пораст на енергијата во дадени ситуации и тоа влијае врз нашето здравје. Овие две комплементарни техники ни овозможуваат на природен начин балансирање  на енергијата а со тоа помош за вистински да го живееме животот во неговата срж.

Масажата како самостојна техника го поттикнува телото кон живот, флексибилност, регенерација, ревитализација. Преку масажата се зголемува циркулацијата на крвта и снабдувањето со хранливи материи на локомоторниот систем на телото, со што се зголемува флексибилноста во зглобовите, мускулите, делува седативно или ја намалува болката во истите.

Опис

Го смирува нервниот систем, помага во јакнење на имунитетот, рефлексно делува на хармонизирање на работата на внатрешните органи и воопшто на целото тело со што го зголемува расположението и го намалува стресот.

Реики техниката широко позната низ целиот свет која денес е интегрирана со методите на современта медицина во голем број на развиени земји овозможува проток на животна витална енергија која ни дава чувство на задоволство, сигурност, мир и е секако поврзана со добробит врз здравјето.

Сесијата трае 1 час
Масажата ја изведува Љубица Стојановска – дипломиран физиотерапевт,реикитерапевт.

Дополнителни информации

Реики масажа

еден третман, пакет од 5 третмани, пакет од 10 третмани