Продавница

Rescue Remedy®- Бачови капки

600 ден

Оваа мешавина е создадена од д-р Бач за справување во итни случаи и кризи, моментите кога нема време да се направи правилен индивидуален избор или не сме во состојба да го решаваме тестот за персонализирана Бачова комбинација.
Може да се искористи за да ни помогне да ги пребродиме сите стресни ситуации, од последен момент на испит, јавен настап или за интервју, па се до последици од несреќни или лоши вести. Акутно и брзо помага да се опуштиме, да се фокусираме и да ја добиеме потребната смиреност.

Прочитатјте повеќе за Бачовите цветни есенции капки:

Опис

Добивате 30 мл Rescue Remedy®- Бачови капки.

Природни и безбедни, немаат несакани последици и не создаваат зависност, што ги прави погодни за сите, вклучувајќи ги и растенијата и животните. Можат да се земаат одделно, или заедно со различни медицински или алтернативни методи на лечење.

 

Доставата е 3-5 работни денови.