Продавница

Сертифициран Реики курс Ниво 3/А

18.500 ден

Продолжувањето на Реики праксата со ова трето, напредно ниво, би значело навлегување во светот на мистериозните учења, светски и лични. Овој Реики курс ни ги отвора вратите кон нашето несвесно, во кое се складирани сите потребни информации за себе, ресурси, потенцијали, сеќавања, емоции и мисли, сѐ што е потиснато и непризнаено, а кое нѝ управува со животот. Целта на овој курс е осознавање и скротување на сопствената Сенка и разбирање на концептот на Единство преку древните и мистериозни знаења, низ ре-интегрирање на сопствената личност и сите нејзини делови како целина.

На овој курс ќе научите и постигнете:

 • Механизмите на духовен развој;
 • Смислата на еволутивниот пат на Земјата и нејзините симболи;
 • Обрасците по кои функционира природата;
 • Поврзување на древните знаења од различни култури и науката;
 • Нумеролошка, геометриска, визуелна, астролошка, енергетска и друга симболика;
 • Патешествието на душата;
 • Враќање кон срцето;
 • Четвртиот симбол и негова употреба;
 • Промена на менталниот склоп, моќта на мислите;
 • Силата на зборовите;
 • 2 ускладувања (attunements) итн.

Реики 3/А ја золемува нашата фреквенција до стадиум на моментална манифестација, а со тоа бара од нас свесност на високо развиени битија кои активно ќе учествуваат во промените на Земјата.

Предуслов: Реики Ниво 1, Реики Ниво 2 и континуирана пракса.

Опис

Важни ниформации: 

Достапни термини за дводневниот курс:
 • 06.02.2022
 • 03.04.2022
 • 15.05.2022
 • 10.07.2022
 • 25.09.2022
 • 20.11.2022

Се одржува во недела од 10 часот до 18 часот со кратки паузи.

Местото го резервирате со уплата, НАЈДОЦНА 5 дена пред почеток на курсот.

Ако сакате да дознаете повеќе за Реики методот кликнете тука.

Kурсот ќе се спорведува согласно новите протоколи кои произлегуваат од „Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот“

Протоколот е достапен тука.

Поради овие мерки бројот на места ќе биде ограничен за наша и ваша безбедност.