Продавница

Третман со вулкански камења

1.800 ден

Се користи кога сакате да се опуштите и да ги релаксирате сите затегнатите мускули и меки ткива во вашето тело.

Опис

Камењата се направени од базалт, еден вид вулканска карпа што ја задржува топлината подолго време константна и имаат бројни бенефити кога се поставуваат на одредени делови од телото како:

 • ‘рбет
 • стомак
 • гради
 • лице
 • дланки
 • стапала

Придобивките од третманот со топли вулкански камења се бројни, но овие се според нас најбитните:

 • релаксација
 • репрограмирање на личната енергија и баланс
 • ослободување од напнатост
 • ослободува од стрес и анксиозност
 • помага кај несоници
 • зајакнување на имунитетот
 • справување со хронични болки
 • спазми на мускулите

Сесијата трае 45 минути
Третманот го изведува, физиотерапевт.