Продавница

Попуст!

Вечери за ментален и духовен фитнес

600 ден

  • Дали сте задоволни од својот моментален живот?
  • Дали сакате нешто да промените?
  • Дали се прашувате како да го направите тоа?
  • Дали сакате да бидете кокреатор на својот автентичен живот по своја мерка?

Ако одговорите на овие едноставни прашања е потврден, придружете се на вечери за ментален и духовен фитнес.

Опис

Главното мото на овој предизвик – вечери за ментален и духовен фитнес е “Човекот на човек му е лек”, парадигма која се повеќе ја заменува досегашната парадигма по кој се раководеше човештвото: ”Човек на човека му волк”.
Вечерите за ментален и духовен фитнес се замислени како мини интерактивни работилници во траење од 90 мин., од 18:30 до 20:00 часот.

Главна тема :
Што е она што ве кочи на патот на креирање на вашиот живот по ваша мерка.

Важни информации:

Датум: Секој последен четврток во месецот:

  • 28.03.2024
  • 25.04.2024
  • 30.05.2024

Како да не најдете:

Лоцирани сме на бул. Трета македонска бригада 43-1/5, населба Аеродром, во Скопје;
Втората зграда на самиот почеток од уличката што води накај Џевахир.

Пријавување:

  • Преку е-пошта contact@arslucida.mk
  • Телефонски понеделник – петок, 12:00 ч. – 20.00 ч.
  • преку SMS, WhatsApp или Viber на +389 78 255 707

Со радост ве  очекуваме.